ISBN: 9788418435591
Tamaño: 152 X 228
Páginas: 222
Categoría: NARRATIVA ROMÁNTICA
Encuadernación: Tapa Blanda

Renéixer

17.95 (Papel)
5.99 (eBook)

Els personatges acostumen a néixer d’històries, però també hi ha històries que neixen dins d’un personatge. A voltes, tots dos elements es troben i obren una narrativa com la de Renéixer. Feia molt de temps que l’Anna esperava el moment de fer un camí i esdevenir la seva pròpia història. Però no sabia que, un cop trobat el seu camí escrit a un diari perdut i oblidat, ella renaixeria de mil maneres, tant humanes com literàries.

La història de l’Anna consisteix en trobar allò perdut i recordar allò oblidat. I tot plegat en una recerca envers ella mateixa nuada amb la recerca de la història d’una altra, en una trama creativa. L’Anna avança sumant peces del mosaic que és ella: contradictòria i autèntica alhora. Ha viscut mitja vida però encara mira cap al futur amb ulls àvids.

Tot comença amb un diari retrobat. I tot s’acaba retrobant en la quotidianitat més bella, ferma i fràgil tot allò que pot generar un nou diari: el valor d’una vida improvisada.

 

Biografía

A.M. Albertus (Asunción Mármol Albertus) va néixer a Sabadell, Barcelona, el 19 de febrer de 1970. Es considera mare, germana i amiga, per aquest ordre. Amant de les arts i eterna aprenent de la vida. Aquest llibre és el resultat d’una introspecció personal, un viatge interior on els sentiments són, alhora, protagonistes i culminació d’un somni.