ISBN: 9788418073373
Tamaño: 215 X 152
Páginas: 86
Categoría: Cuentos (infantil/juvenil)
Encuadernación: Tapa Blanda

El descobriment d´en Claudi

15.95 (Papel)
9.99 (eBook)

El protagonista d’aquesta història decideix emprendre el viatge de la seva vida, que el portarà a descobrir el món de la música, els instruments i les emocions. Coneixerà personatges clau de la historia de la música que l’acompanyaran durant el seu recorregut i li mostraran i faran sentir una passió per la música que mai hauria imaginat.

El conte ve acompanyat d'una proposta didàctica i una audició virtual per als lectors, famílies i docents per tal de facilitar l'acompanyament, mitjançant propostes d'activitats, en el desenvolupament de l'educació artística i musical dels infants.

 

Biografía

Lluís Guzmán, nascut a Solsona, és mestre de música i orientador escolar. És un entusiasta de la didàctica, la pedagogia i la història de l’art i procura transmetre aquesta passió als seus alumnes. Amb la creació del seu compte d’instagram @raco_musical i la creació del web de recursos didàctics, pretén difondre aquelles pràctiques pedagògiques per a la millora de l’educació artística que duu a terme a la seva aula. El descobriment d’en Claudi és el seu primer conte didàctic en la qual plasma la seva passió vers la música, l’art i la història.